StängX
Tipsa en vän
       

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Kontorshotell, Lindövägen 65, Norrköping, Sylten, 10- 31 m2

 

Lättillgängligt kontorshotell med gott om parkeringsplatser.

Lokalbeskrivning
Typ Kontorshotell
Lokalnr Lindövägen 65
Storlek
10 - 31 m2 - Kontor
Beskrivning Här erbjuder vi ett attraktivt läge med skyltmöjligheter ut mot Lindövägen som passeras av många människor varje dag. Det finns idag flera ljusa och välisolerade kontorsrum i varierande storlek (10-31 m²) med en lummig utsikt mot Lindövägen. På plats finns företag i flera olika branscher som skapar goda möjligheter för att etablera nätverk. Fika och lunchplatser erbjuds i en gemensam ljusgård som ger en härlig sommarkänsla året om. I anslutning till ljusgården finns kök, toaletter och flera konferenslokaler i olika storlekar att nyttja.

Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping. På plats finns gott om kostnadsfria parkeringsmöjligheter utanför fastigheten för dina kunder och personal. Vill ni även hyra lagerlokal eller verkstad finns det många olika möjligheter till detta i samma kvarter.
Tillträde Enligt överenskommelse.
Fastigheten
Fastighetsbeteckning Amerika 3 Kb
Kommun Norrköping
Område Sylten
Ort Norrköping
Gatuadress Lindövägen 65
Omgivning I kvarteret finns många olika företag som exempelvis SELGA, Tools och Tupac. Ett bageri och fik finns i området och flera restauranger finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.
Kommunikationer Fastigheten är placerad vid trafikstråket Lindö-Centrum med nära anslutning till riksvägarna E22/E4. Busshållplats ligger precis utanför fastigheten och en cykelled går parallellt med Lindövägen. Resecentrum och flygplats kan nås med bil på 5 minuter.
Parkering Fri parkering
Fakta
Storlek 10 - 31 m2
Våningsplan 2
Dokument och länkar
Kontaktinformation

Estate Concierge AB

Anders Strömlid
Förvaltare
Tel: 011- 20 22 60

anders.stromlid@estatecon.se
Intresseanmälan
Färdiga meddelanden
(obligatorisk) (obligatorisk)
   
(obligatorisk)
 

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

 
Counter