StängX
Tipsa en vän
       

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Kontor, Lindövägen 65, Norrköping, Sylten, 70 m2

 

Välj yta så anpassar vi lokalen efter dina önskemål, ”Kontorshotell - Large”.

Lokalbeskrivning
Typ Kontor
Lokalnr Lindövägen 65
Storlek
70 m2 - Kontor
Beskrivning Nu finns det möjlighet att hyra flera kontorsrum och slå dem samma till en stor, gemensam kontorslokal, med egen entré. Här finns stora möjligheter att anpassa lokalerna efter er verksamhet. Ni får alltså ett eget utrymme med valfritt antal kontorsrum. Men delar kök, konferenslokal och andra faciliteter med andra på detta våningsplan. Det finns idag flera ljusa och välisolerade kontorsrum i varierande storlek. På plats finns företag i olika branscher som skapar goda möjligheter för att etablera nätverk.

Här erbjuder vi ett attraktivt läge med skyltmöjligheter ut mot Lindövägen som passeras av många människor varje dag. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping. Det finns gott om kostnadsfria parkeringsmöjligheter utanför fastigheten för dina kunder och personal. Vill ni även hyra lagerlokal eller verkstad finns det olika möjligheter till detta i samma kvarter.
Planlösning Kontorshotell ”large” - Kvadrameter efter dina behov.
Tillträde Enligt överenskommelse.
Fastigheten
Fastighetsbeteckning Amerika 3 Kb
Kommun Norrköping
Område Sylten
Ort Norrköping
Gatuadress Lindövägen 65
Omgivning I kvarteret finns många olika företag som exempelvis SELGA, Tools och Tupac. Ett bageri och fik finns i området och flera restauranger finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.
Kommunikationer Fastigheten är placerad vid trafikstråket Lindö-Centrum med nära anslutning till riksvägarna E22/E4. Busshållplats ligger precis utanför fastigheten och en cykelled går parallellt med Lindövägen. Resecentrum och flygplats kan nås med bil på 5 minuter.
Parkering Fri parkering
Fakta
Storlek 70 m2
Våningsplan 2
Dokument och länkar
Kontaktinformation

Estate Concierge AB

Anders Strömlid
Förvaltare
Tel: 011- 20 22 60

anders.stromlid@estatecon.se
Intresseanmälan
Färdiga meddelanden
(obligatorisk) (obligatorisk)
   
(obligatorisk)
 

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

 
Counter