StängX
Tipsa en vän
       

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Kontor, Adolfsbergsvägen 11 - 13, Bromma, Mariehäll, 1 658 m2

 

Modernt kontor med öppen planlösning ca 110 arbetsplatser i Bromma.

Lokalbeskrivning
Typ Kontor
Storlek
1 658 m2 - Kontor
Hiss Hiss finns i fastigheten
Modernt kontor med öppen planlösning ca 110 arbetsplatser i Bromma Ljust kontor ca 1 665 kvm med öppen planlösning för ca 110 medarbetare. Lokalen kan länkas med interntrappa till våning 7 med ytterligare ca 460 kvm.

ELTEL är den dominerande hyresgästen som bott länge i fastigheten och nu förlänger sitt hyreskontrakt i förtetade lokaler vilket ger ett ledigt plan från årsskiftet.

Fastigheten med sitt utmärkta läge mellan centrala Sundbyberg och Bromma flygplats erbjuder den närhet till kommunikationer, bilvägar och all upptänklig service. Tvärbanan med station Bälsta bro ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten och med ytterligare 5 minuter är man framme vid Sunbybergs station med T-bana / Pendeltåg / Fjärrtåg.
I Sunbyberg och Bromma Blocks hittar man önskad service, allt på endast 5 - 10 minuters promenad avstånd.
Tillträde 2020-01-01.
Fastigheten
Fastighetsbeteckning Archimedes 2
Kommun Stockholm
Område Mariehäll
Ort Bromma
Gatuadress Adolfsbergsvägen 11 - 13
Byggår (Renovår) 1979
Omgivning Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1 100 företag, gränsar till Sundbyberg och har ett vackert läge intill Bälstaån.
Hela området med Bromma Blocks, Tvärbanan, Bromma flygplats, Sunbybergs otroliga tillväxt samt den expansiva utbyggnaden av bostadsområden, skapar en mycket levande och dynamisk plats för arbete och boende. Allt känns som nära till och har blivit en förlängning av innerstaden.
Kommunikationer Mariehäll ligger som en mittpunkt och det är alltid lätt att ta sig hit.
Tvärbanan går från Sickla Udde, Gullmarsplan/Globen, Liljeholmen, Alvik, genom Bromma med en hållplats mitt i Mariehäll, genom Sundbyberg fram till Solna Station med Mall of Scandinavia.
Området trafikeras även av ett flertal busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö station, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

Sundbyberg är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med nähet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, tar dig till övriga destinationer i Sverige och Europa.
Service Här hittar du all service, restauranger i närområdet, Bromma Blocks och Sundbygerg på gångavstånd erbjuder allt du kan önska.
Fakta
Storlek 1 658 m2
Hyra 1 550 kr/m2/år
Våningsplan 6
Kontaktinformation

FERAX - AKSP AB

Lars Ellsäter
Uthyrare
Tel: 070-611 65 58

lars.ellsater@ferax.se
Intresseanmälan
Färdiga meddelanden
(obligatorisk) (obligatorisk)
   
(obligatorisk)
 

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

 
Counter